۳۱ خرداد ۱۳۹۸

حمایت‌های دولتی برای حذف دسترسی مردم به پیام‌رسان‌های خارجی

معاون مرکز ملی فضای مجازی گفته که وزارت ارتباطات باید از پیام‌رسان‌های بومی حمایت جدی‌تری داشته باشد و لیست حمایت‌های مشخص شده را به انجام برساند. این برنامه‌ها در مسیر فیلترینگ تلگرام و حذف دسترسی مردم به پیام‌رسان‌هایی مانند تلگرام انجام می‌شود.

عباس آسوشه گفته است که ما بر مساله ساماندهی پیام‌رسان‌های بومی و مسئولیت وزارت ارتباطات در این زمینه تاکید داریم چون این پیام‌رسان‌ها جزو خدمات شبکه ملی اطلاعات محسوب می‌شوند.

معاون مرکز ملی فضای مجازی افزود: تاکنون وزارت ارتباطات در حمایت از این شبکه‌های موبایلی به این پیام رسان‌ها وام داده و امکانات خوبی در اختیارشان قرار داده است اما این حمایت‌ها باید جدی‌تر دنبال شود.

آسوشه با اشاره به انتخاب پیام‌رسان‌های بومی برای حمایت و مرحله دوم طرح ساماندهی پیام‌رسان‌ها نیز گفت: طبق توافق این وزارتخانه با پیام‌رسان‌های منتخب، لیست حمایت‌ها نیز مشخص شده است اما وزارت ارتباطات با کمبود بودجه نتوانست امکانات لازم را در زمانبندی مورد توافق آماده کند که در تدارک است که این مسئولیت را انجام دهد.

پیش‌تر نیز غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل جمهوری اسلامی گفته بود که شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌هایی مانند تلگرام بستر آشوب در کشور هستند و برای مدیریت باید در کنترل دستگاه‌های اجرایی ما باشند.