آذری جهرمی با بیان این‌که هزینه فیلتر شدن تلگرام به صورت دقیق ارزیابی نشده است، هزینه فیلرینگ را ضرورت فضای مجازی همه کشورها اعلام کرد در حالی‌که این هزینه‌ها بخشی از الزامات حاکمیتی است برای سرکوب و کاهش دسترسی مردم به اطلاع‌رسانی آزاد است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: درباره تلگرام ما در مقطع خاص جهت‌گیری خود را داشته و حرف‌هایمان را زدیم ولی اتفاق نظر در نهایت به فیلتر شدن تلگرام ختم شد. اجماعی که در خصوص پیام‌رسان تلگرام صورت گرفت، در آن مقطع آن‌طور که باید و شاید نبود ولی ما همگی باید به قانون گردن بنهیم چون حد و مرز همه ما قانون است.

محمدجواد آذری‌جهرمی در پاسخ به این سوال که فیلترینگ چقدر برای کشور هزینه دارد، اظهار کرد: هزینه فیلترینگ و پالایش برای کشور و هزینه‌ای که فیلتر تلگرام دارد، باید در دو شاخه جدا از هم بررسی شود. بدون شک هم پالایش و فیلترینگ کلی فضای مجازی و هم فیلتر تلگرام بدون هزینه نیست ولی نباید فراموش کرد بخشی از این هزینه‌ها ضرورت فضای مجازی همه کشورهاست و ما هم به تبع دیگر کشورها، سرمایه‌گذاری لازم برای پالایش فضای مجازی را انجام می‌دهیم.

او همچنین با اشاره به این‌که هزینه فیلتر شدن تلگرام به صورت دقیق ارزیابی نشده است، افزود: در بحث این‌که فیلتر شدن تلگرام چقدر به بخش‌های مختلف کشور به ویژه حوزه کسب‌وکار آسیب وارد کرده ارزیابی دقیقی صورت نگرفته است.

جهرمی در حالی از ضرورت فیلترینگ در دیگر کشورها می‌گوید که ایران پیشرفته‌ترین سیستم فیلترینگ دنیا را دارد و این هزینه‌های از جیب مردم است.

وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی با بیان این‌که دولت با فیلتر شدن تلگرام مخالف بود، توضیح داد: در هر حال سیستم قضایی و دستگاه‌های امنیتی در مقطعی به نتیجه رسیدند که باید با پیام‌رسان تلگرام برخورد جدی صورت بگیرد و علی‌رغم این‌که دولت با این شکل برخورد مخالف بود ولی این اتفاق افتاد. همه باید بپذیریم که فضای مجازی در کشور نیازمند رعایت الزامات حاکمیتی است.

با این حال امیر ‏ناظمی،‌ رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران پیش‌تر اعلام کرده بود که رفع فیلترینگ بر عهده شورای عالی امنیت ملی به ریاست حسن روحانی، رییس دولت است.